κριστιάνο ρονάλντο γκολ / Kristiano Ronalnto Ena Gkol Makria Apo Tromero Rekor

ΣΠΟΡ Κριστιάνο Ρονάλντο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γκολ Premier League Ποδόσφαιρο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το γκολ που πέτυχε στο ματς της Γιουβέντους με την Ντιναμό Κιέβου στο Τορίνο 3-0 έφτασε τα 750 γκολ στην τεράστια καριέρα του με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ μάλιστα να έχει χρόνια μπροστά του να.


Eftase Ta 700 Gkol O Kristiano Ronalnto Vid Fosonline

Ο Πλανητάρχης των γκολ.

κριστιάνο ρονάλντο γκολ. Ο Κριστιάνο είναι πρώτος με 100 γκολ σε τρεις διαφορετικές ομάδες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρεάλ Μαδρίτης Γιουβέντους. Τα 111 γκολ με την Πορτογαλία - Το πρώτο του ήταν κόντρα στην Ελλάδα - Βίντεο 1605 02092021 Ανανεώθηκε. 1 day agoΟ Κριστιάνο Ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του Ίκερ Κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο Τσάμπιονς Λιγκ με άλλο ένα γκολ απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη.

Ειδήσεις - Δείτε όλα τα γκολ από τις αναμετρήσεις του Σαββάτου 119 σε Αγγλία Ιταλία Ισπανία και Γερμανία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε με δυο γκολ οι Κόκκινοι διέλυσαν με 4-1 τη Νιουκάστλ και βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ευχαριστημένος από τις.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε και χθες ιστορία αυτή τη φορά με την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαλέγει το καλύτερό του γκολ. WwwcosmotetvgrΕγγραφείτε στο κανάλι της COSMOTE TV.

Ρονάλντο η απόλυτη επιστροφή. Βιονικός Κριστιάνο στα 36 του Έπιασε ταχύτητα 325 χλμώρα. Είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία έφτασε τα 111 γκολ με την Πορτογαλία τα περισσότερα από οποιονδήποτε με εθνική ομάδα. Vid Απίθανα πράγματα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα 36 του ο οποίος στο 2ο γκολ που σημείωσε κατά της Νιουκάστλ έπιασε ταχύτητα 325 χλμώρα. Έγινε ο κορυφαίος σκόρερ σε επίπεδο εθνικών.

Μαγικό ντεμπούτο ο Κριστιάνο Ρονάλντο Όλα τα γκολ σε Premier League Serie A LaLiga Bundesliga. Httpbitly2Vc8admTo 700o γκολ της καριέρας του. Τα 111 γκολ με το εθνόσημο της Πορτογαλίας έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρει προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον άλλοτε συμπαίκτη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με τον οποίο είχαν συνεργαστεί μάλιστα για γκολ σε ματς πρωταθλήματος το 2007 στο Ολντ Τράφορντ. Οι απίστευτοι αριθμοί που δεν θα τολμούσε κανείς να φανταστεί και δείχνουν το εύρος της Ιστορίας που έχει γράψει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Οι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φόρεσε ξανά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποθεώθηκε από το κοινό του Ολντ Τράφορντ και φυσικά σκόραρε πριν καλά καλά περάσει το πρώτο ημίχρονο στην επιστροφή του στο Θέατρο των.

18 hours agoΚριστιάνο Ρονάλντο non stop pics vids Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε σε ακόμη μία αναμέτρηση και παρότι βρίσκεται μία ανάσα πριν από τα 37 του χρόνια δείχνει πως στην περίπτωση του η ηλικία είναι ένας απλός αριθμός. Κάτι παραπάνω από 45 λεπτά πήρε στον Κριστιάνο Ρονάλντο για να σκοράρει ξανά επί αγγλικού εδάφους με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κριστιάνο ήταν ο απόλυτος σταρ του Ολντ Τράφορντ πέτυχε δυο γκολ η Γιουνάιτεντ επικράτησε 4-1.

Με τα δύο του γκολ κόντρα στην Ιρλανδία έσωσε το ματς για την εθνική του ομάδα 2-1 αλλά παράλληλα έγραψε και ιστορία.


Ronalnto Twra Xwris Emmonh Paw Gia To Rekor Ta 101 Gkol Toy Portogaloy Kai Oi Top 20 Enothtes A8lhtismos Real Gr


Kristiano Ronalnto Apisteyth Epidosh 15 Seri Sezon Me 25 Gkol Pic Gazzetta


Ooh4wi4xwqkvbm


Poioys Kynhgaei O Kristiano Ronalnto Kai Posa Gkol Toy Leipoyn Gia Thn Koryfh Twn All Time Skorers Newsbeast


To Prwto Gkol Toy Ronalnto Me Thn Fanela Ths Gioybe Video Youtube


Kristiano Ronalnto Deite Ta 39 Gkol Poy Skorare To 2019 Binteo


Kristiano Ronalnto O Cr7 Egrapse Istoria Me 111 Gkol Vid Gazzetta


Eftase Ta 700 Gkol Sthn Kariera Toy O Kristiano Ronalnto Ta Nea


Xamos Sto Serbia Portogalia Den Metrhse Ka8aro Gkol Toy Ronalnto Sto 93 Kai Apoxwrhse Me Neyra


Kristiano Ronalnto Ena Gkol Makria Apo Tromero Rekor


As O Ronalnto Ta Brhke Me Th Siti Dinoyn Sterlingk Oi Polites 8elei Zesoys H Gioybentoys


Kristiano Ronalnto Eftase Ta 750 Gkol Deite Ta Ola Se Binteo


O Kristiano Ronalnto Eftase Ta 111 Gkol Kai 3eperase Ton Ali Ntaei Sportday Gr


Kristiano Ronalnto H Apolyth Mhxanh Twn Gkol Eidhseis Nea To Bhma Online


To Gkol Toy Aiwna Me Adianohto Psalidi O Ronalnto Fwto Video


Kristiano Ronalnto H Apolyth Mhxanh Twn Gkol Eidhseis Nea To Bhma Online


Ola Ta Gkol Toy Kristiano Ronalnto Me Thn Gioybentoys


Kristiano Ronalnto Ta 101 Gkol Toy Me Thn Portogalia Se Ena Binteo Onsports Gr


Kristiano Ronalnto Eftase Sta 2 28m Me To Alma Sto Gkol Fwtografia Binteo Thema Sports

LihatTutupKomentar